Thursday, April 26, 2012

:: Half Price ::

Half price tu.... Tempting!!

macam tau2 jerk aku tgh carik tudung kaler oren

boleh try the new Mocha Cookie Crumble Frappuccino



Wednesday, April 18, 2012

:: ww _ upin ipin ::

Published with Blogger-droid v1.6.8

Monday, April 16, 2012

:: lunch ::


Harini kuar sat time lunch hour sbb nak g bank.. berkejar2 nak balik before 2pm sbb ada meeting..

Sempat grab crazypotato n chatime jer for lunch... nampak macam snacks je tapi... lebih menggemukkan dari makan nasik kot? Huhuhu.. sekali sekala... huhuhu


Published with Blogger-droid v1.6.8

Saturday, April 14, 2012

:: convo ::

Zarif (sambil tunjuk gambar convo mommydaddy)...

"tu mommy.. Tu daddy.. Eh.. Maner yeb? Oooohh yeb work..."

Sendiri tanyer... Sendiri jawab..
Biler masa ntah dia pegi keje ntah...

Haih..

Friday, April 13, 2012

:: Power Rangers ::

Malam tadik, Zarif tgh tengok TOWER BAEJES (read:power rangers) kat Youtube.. Bile sampai part 5 org power rangers tu bertukar.. Zarif cakap...

"Dia tukar baju la.. cantik tak baju dier?"

Erk!

Friday, April 6, 2012

:: HorMoN ::

Hormon aku mmg sejak dari azzali lagik mmg sangat ler weng..

Period mmg tak pernah stable... Susah sangat nak anticipate biler waktu nak datang period and biler waktu subur..

Biler makan ubat, mmg cantik ler cycle aku tu.. but, biler stop makan, start weng balik...

My last 7 period cycle were 52-37-39-51-25-42-34 days... Giler kan? Bleh jadik panjang up to 52 days and pendek of 25 days..

Pressure ler camni.. susah tau nak plan biler time sesuai nak buat himawari  .......

Dah tak larat dah nak gi gynae.. huhuuhuh

Wednesday, April 4, 2012

:: rebut ::

Mommy : Ala sayang daddy *while peluk daddy*

Zarif : No, mommy *while offer diri utk dipeluk*

Mommy : Mommy nak peluk daddy.. Nak kiss daddy

Zarif : No.. peluk Yeb jerk.. jangan peluk daddy..

Mommy : Kongsi la sama2

Zarif : No.. mommy yeb punyer.. bukan daddy punyer..

Mommy : Zarif sayang sapa, mommy ke daddy?

Zarif : Mommy

Mommy : Mommy sayang sapa, daddy ke Zarif?

Zarif : Mommy sayang yeb jer..

Mommy : Daddy sayang sapa, mommy ke Zarif?

Zarif : Yeb

Daddy : Eh, daddy sayang mommy la.. sama ngan yeb.. sayang mommy

Zarif : tak oleh.. *sambil peluk mommy and baring on mommy’s chest*

Daddy : Daddy pulak baring mommy..

Zarif : tak oleh..

Mommy : *pasrah menjadi rebutan - bahagia to have such a wonderful family*

Tuesday, April 3, 2012

:: TerLePaS ::

Terlepas lagik nak beli dress ni... Before this, sold out and aku suh ThePopLook notify biler ada stock...

Re-stock harini, kol 11am and aku plaks ada meeting.. Check out kol 12 lebih, confirm2 le dah sold out.. All 3 colours plaks tu

Hopefully, diorang akan re-stock balik Chiffon Maxi Dress ni.. and Penny Chiffon Dress too!! But, penny chiffon dress ni mmg ramai giler yg tunggu diorang re-stock.. So, chances nak dapat tu agak tipis ler..


Terasa best plaks pakai dress, lepas my first purchase of dress haritu... but, mine is dark blue, not green cam gambar kat bawah ni..

p/s: kemaruk beli baju kat poplook.. sian Zarif takde baju baru..