Tuesday, October 16, 2012

:: MACY AGAIN ::

Tempting.. perlu kah?

Mmg berniat nak tukar sofa sbb sofa yg skrg ni, agak tak sesuai dengan rumah sekarang nie.. Tot of beli 2+3 seater... Tp, takdela niat nak beli dalam waktu terdekat nie... But, the promotion is so tempting la pulaks!

Current sofa is hadiah kawen from my opismate.. diorang kumpul2 duit and bagi kat kitorang, soh beli sofa.. time tu beli kat Cavenzi jerk.. so, u know la cavenzi nyer kualiti kan.. dah 4 years dah.. Plus, the L-shape sofa tu mcm bulky sgt pulak utk living room yg comel tu.. uhuhuhu

Hmm.. Should I? Or Shouldn't I?

Thursday, October 11, 2012

ADAMHAWA LAGI

Yeay.. penat aku mencari.. rupanye, opismate aku yg duk sebelah my cubicle ni ada novel ni...

I cant remember when is d last time aku baca novel.. yg pasti, dah lama gile.. before zarif lahir..

Suprisingly, sbb aku dh tak sabar dah nak tau ending citer ni, aku berjaya habiskan baca in 1 night! Mmg achievement gile..buku ni plaks nak dekat 500 pages.. tp aku x baca le dari awal sebab dh tgk kat tv.. start baca dr last episod yg aku tgk..

Ish... bile buku pelajaran, x pulak semangat macam ni.. hahahaha

And today, aku mengantuk sbb smalam tido kul 2am.. demi adamhawa.. hahahahha
Published with Blogger-droid v1.6.8

Tuesday, October 9, 2012

:: ADAM HAWA ::

Aku terjebak!

Pastu sakit hati.. sebab citer ni 80 episod.. sekarang baru episod 25.. meaning ada lagik 55 episod...

Dah ler citer tu 30 minit jerk.. tak puas tgk, dah habis.. sambung next episode.. pastu byk pulak scene yg membuang masa..So, mmg menguji kesabaran aku ler..

Yang buat lagik sakit hati tu sebab aku tak paham kenapa semua orang dlm citer tu suke sgt berahsia.. taknak citer.. sume nak pendam.. susah sgt ker nak kumpul semua orang, discuss elok2.. aish..

Sakit2 hati pon, tabah aku tgk tiap2 hari.. If tak sempat tgk, kat online cepat jerk org update for streaming..

Argh.. aku tak sabar!! Sampai sanggup pegi ke MPH nak carik novel tu.. tapi dah sold out :(

Ada sapa2 yg ada buku tu tak? Nak pinjam boleh?

If takde, terpaksa ler beli kat mphonline..