Thursday, January 17, 2013

:: CoNVo ::

Malam tadik, hubby sibuk carik sijil2 die sebab esok ada interview (All the best, darling!) Pastu, Zarif ternampak E-Scroll hubby, die terus amik..

Zarif: Daddy, Yeb nak amik gambar sama ngan daddy ngan mommy..
Daddy: Sama mana?
Zarif: Sama gambar tu lah.. yang kat bawah tu...
Daddy kurus + Mommy gemuks

Alolololo.. die teringin nak amik gambar sama cam mommy n daddy... Aku apa lagik, terus la amik phone nak amik gambar.. Tanpa disuruh, terus dia posing camni..



Zarif: Mommy, yeb nak pasang gambar yeb kat situ..
Mommy: Ala, nanti kita print gambar yeb erk.. baru boleh letak situ
Zarif: Yeb nak pasang gambar yeb kat situ..sama ngan mommy ngan daddy (sambil nada sedih)
Daddy: Nanti kita print besar pastu letak kat situ, sama-sama, ok?
Mommy: Haah, nanti letak sama-sama..

Sian dier.. sedih sangat sebab tak dapat gantung gambar tu kat situ....

Sabarlah anakku.. Nanti mommy print yek...

Kena blajar pandai2.. masuk universiti.. nanti boleh letak gambar convo sama-sama...


4 comments:

  1. hahaha comel je si zarif pegang scroll tu..esok masuk mmu jugak la ni

    ReplyDelete
  2. yeb! nnt cari awek kt uni jgk tau, hahaha

    ReplyDelete
  3. comel gile yeb ni.. aku paling berkenan ngan gigi dan senyuman dia hihihi

    ReplyDelete
  4. Yeb.. Nnt kalu yeb grad MMU tak sama dah scroll tu.. MMU sekarang kasik dlm tabung silinder huhu.. Besar cita2 anak ko ni yana! Bgs yeb!

    ReplyDelete