Tuesday, March 5, 2013

:: GOOD & BAD ::

Hidup sangat busy lately.. Especially keje2 kat ofis.. Skrg ni kena cover 2 keje..Mmg tak sempat sgt nak buat semua benda... Yg paling kesian is Zarif, dah 3 weeks, tiap2 hari OT, balik after 7pm.. Kesian dier, sampai menangis taknak g nursery sebab dia kata nanti mommy n daddy balik lambat T_T... Kadang2 terfikir, is it worth it? Korbankan masa dgn anak, just for kerja... Arghhh.. nak resign pls!

Entry g terengganu pon tak buat lagik.. Entry Langkawi sempat tempel gambar jerk...

Just a quick 1.. kat sini nak share good & bad news...

I think better start with bad news kot? The bad news is......
*
*
*

*
*
*


*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*





I fail my ACCA paper.. argh! ingatkan dah boleh merdeka dah.. sangkut pulak paper yg last ni...





The good news is.....

*
*
*

*
*
*


*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*

*
*
*






Alhamdulillah.. Currently, I'm 6 weeks pregnant.. :)


p/s: konon2 berdebar ler tu bile kene scroll bawah byk2 tu.. ehehehhe

10 comments:

  1. arggggghh!!.. yana congrate!! alhamdulillah! tapi itu tandanya xbleh teruskan dengan kepenatan sekarang..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah!! congratz kak dayanne..so happy for u =)

    semoga dapat baby girl plak..nanti mesti bila tanye yeb lepas ni jawapan dia 'adik dah sampai' hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah..!!!! berakhir 1 debaran...

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaa bezznyee!! congrat congratssss!! bila dapat berita yg bezz ni, yang tak bezz tu pon jadi tak heran..kan?
    take good care of urself and lil bean in ur tummy!..semoga semuanya berjalan lancar!

    ReplyDelete
  5. congrates!! semoga mommy n baby sihat.. pasal kerja tu.. takyah la keja teruk sgt k..

    ReplyDelete
  6. congrats!!takpe yang fail boleh repeat balik ekeke..yg penting jaga kesihatan and family k.

    ReplyDelete
  7. we love u for what u r bff, alahh..fail blh repeatt..tk extra care of urself & little bb k!

    ReplyDelete
  8. Yg good news tu bole agak dh. Congrats Dayanne!

    ReplyDelete
  9. yeay for the gud news....take care tau dayana...

    ReplyDelete
  10. Salam kenal, Alhamdulillah rezeki dapat baby, tahniah :)

    ReplyDelete