Friday, April 26, 2013

:: Sepi ::

Dah almost sebulan menyepi... Been busy.. very busy...

Physically, I'm stable.. Alhamdulillah, takde rasa sakit apa2 pon lepas D&C.. mmg rasa macam biasa jerk.. Still pantang sikit, takat mana yg boleh.. even kadang2 ada gaks la minum air sejuk.. makan seafood sekali.. susah kot nak pantang sendiri.. plus, my mum jenis yg tak berpantang, so just refer kat MIL and google jerk...

Emotionally stable, dah berjaya let go.. Tp, semalam, tetiba air mata mengalir bile borak ngan zarif

Zarif : Mommy, dalam perut yeb ada apa?
Mommy : Ada nasik..
Zarif : Perut mommy besar.. sebab ada adik... Yeay! Yeay! Yeb nak adik.. *sambil peluk mommy*

Hmm, sgt2 menyentuh perasaan bile Zarif cakap camtu.. Dunno how to explain to him..


Ya Allah, kuatkan lah hati ku ini...... T_T

4 comments:

  1. Insha Allah...Allah lebih mengetahui.... :(

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete